pátek 24. srpna 2012

Deník nymfomanky


Kdysi mě lákala moje kamarádka do kina a já se na ni šklebila s tím, že na nic podobného nepůjdu. Odsoudila jsem film už podle názvu s tím, že bude naprosto nezajímavý, a že od něčeho takového nemůže čekat dobrý příběh. Ale byla jsem tak trochu naivní, když jsem od snímku očekávala, že to bude trochu více porno nebo něco jako dokumentární film a těchto typech žen. Nekoukla jsem na recenzi o čem film je a možná jsem tenkrát udělala i chybu. 

Proto jsem nakonec ráda, když jsem na film narazila a mohla si ho pustit. Víc než zvědavost v tom ani nebyl. Prostě mě zajímalo, o čem film doopravdy je.

A příběh byl nakonec poutavý. Je drsné, kam až vás něco takového může dovést a nejedna taková žena asi mířila podobným směrem jako hlavní hrdinka filmu. nebudu vám popisovat děj a ani říkat, co by mohlo být lepší. Jen vám doporučím, abyste si názor na film nedělali dle názvu a v klidu film dokoukali, pokud vás tedy nebudou pobuřovat některé filmy. Ale je moderní doba a dospělí člověk by podobné sousto měl bez problému skousnout. 

A co nakonec?: 

Nedáte si kolu a otvírák?

Hudba  filmu:

Film můžete shlédnout zde: 


Žádné komentáře:

Okomentovat